top of page
MurniL © John Schenk_edited_edited.jpg

Ik heb de fotografie aanvankelijk gebruikt om de interactie tussen de medemens en de bijzondere momenten tijdens sociale gelegenheden, vast te leggen. Daarnaast heb ik meegewerkt aan een project van het Amsterdam Museum met portretten van Buurtwinkeliers.

Vanaf het moment dat mijn aandacht uitging naar het bijzondere in het gewone, in de wereld om mij heen, ben ik met mijn vaak abstracte werk op verschillende plekken in Nederland gaan exposeren. Terugkerend is mijn deelname aan het Festival OFF sinds 2015. Dat vindt parallel aan het tweejaarlijkse Fotofestival in Naarden plaats, een van de meest belangrijke foto-evenementen in Nederland.

Ik maak met werk dat ik regelmatig wissel deel uit van de permanente kunstroute in het OLVG-ziekenhuis locatie West in Amsterdam .

In januari 2022 heb ik mijn expositie-grenzen mogen verleggen met een solo-expositie in N24 Galería de Arte in Quito, de hoofdstad van Ecuador.

Website: https://n24galeria.com/project/arte-colateral/

Werk van mij is aangekocht door particulieren en het voormalige Sint Lucas Andreasziekenhuis, nu OLVG-west, in Amsterdam.

Verder ben ik voorzitter geweest van de Amsterdamse Amateur Fotografen Vereniging (AAFV), die in 2003 gefuseerd is met de Nederlandse Amateur Fotografen Vereniging (NAFV). In de daarna ontstane Nederlandse Amateur Fotografen Vereniging Amsterdam (NAFVA) ben ik thans ook actief als lid van de wedstrijdcommissie en, net als bij de AAFV, bij het organiseren en samenstellen van exposities.

Meer ... Murni Latif (Groningen, 1952) – fotograaf | Indisch MuseumHeeft u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd in aankoop of ander werk, neem dan contact op via het onderstaande formulier.

bottom of page